Zonzo Basily

Popular

 1. 1.
  Blijf Bij Mij - John West, Lange Frans
  3:310:30
 2. 2.
  Ik Zag Jou In Mijn Droom - John West,
  3:180:30
 3. 3.
  Een Vriend - John West,
  3:120:30
 4. 4.
  Proost Met Mij
  3:140:30
 5. 5.
  Feesten - John West,
  2:560:30
Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band.
Op zijn veertiende jaar start hij met zijn eigen orkest The Basily Boys. Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt. Hij speelde al met Jan Akkerman, Candy Dulfer & Gerard Joling.
Dat heeft zich vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night.
Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van Hollands Got Talent. Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.
Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken.
"Natuurlijk had ik al wel eens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg, maar John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik heb wel altijd gezegd dat ik gitarist wilde blijven en dat blijf ik ook zeker doen, maar solo zingend op het podium bevalt me prima”.
Sinds Zonzo eigen liedjes uitbrengt werd hij uitgenodigd voor de tv opnamens van Hart voor Muziek , en deed hij mee met het concert van John West in een uitverkochte 013 in Tilburg , waar hij naast Rene Froger , Frans Duits en Wolter Kroes zijn eigen nummers mocht zingen.

82,077

Monthly Listeners

171

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Zonzo Basily now.

Listen to Zonzo Basily in full in the Spotify app