This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

José Sep

Popular

 1. 1.
  Het Is Weer Feest
  3:270:30
 2. 2.
  In De Nacht Ben Jij Gekomen
  3:170:30
 3. 3.
  Morgen
  3:260:30
 4. 4.
  Adios Amor
  3:160:30
 5. 5.
  Ik Weet Dat Er Een Ander Is
  3:230:30
Eens te meer laat José met haar nieuwe single haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als feest zangeres met kwaliteit.
Haar dynamische optredens zijn sprankelend en meeslepend en één groot (meezing) feest der herkenning Zoals José zelf zegt “het dak kan er altijd af”.
Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je” “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. Maar ook super dikke remakes van “Costa del Sol” en Eviva Espagna”.
Haar hitsingle “ In de nacht ben jij gekomen” stond in Nederland lange tijd in de Oranje top 30 en haalde in Vlaanderen en Nederland de hitlijsten. Ze is veelvuldig op alle grote radiozenders te horen en op tv te zien. Wellicht kent u haar ook van "Adios Amor" of "Ik weet dat er een ander is" . José had in het voorjaar van 2019 een grote hit met "Ga je vanavond met me mee" in Vlaanderen en was genomineerd voor de Loftrompet. Regelmatig is ze te zien bij o.a. Hart voor Muziek en stond ze o.a. op het grootste meezingfeest van Nederland: Dutch Valley. Dit jaar deed ze dat nog een keer dubbel en dwars over op de opening van het festivalseizoen: Paaspop!
Info / boekingen: info@josesep.nl

6,150

Monthly Listeners

178

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to José Sep now.

Listen to José Sep in full in the Spotify app