Etta

Etta

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Etta

Fans also like

Appears On

About

240,457 monthly listeners

Etta on 24-vuotias tuore artistilupaus, joka on saanut musiikkialan ihmiset kyselemään kuka tämä nuori nainen on. 
 Pääkaupunkiseudulla kasvanut Etta on aina tiennyt haluavansa laulaa. Esikuvanaan hänelle oli nuorena suuret naisäänet, kuten Christina Aguilera ja Whitney Houston, keiden kappaleita hän lauloi päivittäin. Kolmannella luokalla hän siirtyi musiikkiluokalla, jossa laulun lisäksi tuli mukaan poikkihuilun soittaminen. Vuonna 2007 vasta kymmenen vuotiaana hän osallistui Talent suomen kaudelle ja pääsi kisassa semifinaaleihin saakka. Kuitenkin ohjelman jälkeen hän totesi, että kisat eivät ole häntä varten. Siitä alkoi vimmainen itsensä kehittäminen. 
 Vuonna 2016 Etta tapasi Jimi Pääkallon yhteisen ystävän kautta. Hänen kanssa Etta alkoi tehdä musiikkia ja laulamaan demoja toisille artisteille. 
 Kesällä 2017 Etta huomasi, että kaikki mitä hän haluaa sanoa ei mahdu laulun muotoon. Hän päätti kokeilla kirjoittaa riimejä. Muutama kuukausi ja kolme freestyle räp-videota myöhemmin lahjakkuus oli ilmeistä. Videot, jotka Etta julkaisi Youtubessa ja Facebookissa, ovat kiinnittivät levy-yhtiöiden ja keikkamyyjien huomion. 
 Helmikuussa 2018 Etta allekirjoitti levytyssopimuksen PME Recordsin ja Warner Music Finlandin kanssa. Ensimmäinen single Ballerina julkaistiin 31.8.2018.

5,569

Followers