This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Samae Koskinen

Popular

 1. 1.
  Kukaan meistä ei oo täällä liian pitkään
  3:340:30
 2. 2.
  Läski mulkku
  2:510:30
 3. 3.
  Tää on se hetki
  3:420:30
 4. 4.
  Spoon River
  3:470:30
 5. 5.
  Hyvä päivä
  3:590:30
Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.
Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina annos huumoria.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen kamaripop-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut kuusi omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Hillitön elämä”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. 

Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa, muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi -dokumenttisarjan. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

38,879

Monthly Listeners

5,644

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Samae Koskinen now.

Listen to Samae Koskinen in full in the Spotify app