This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Samae Koskinen

25,211 Monthly Listeners

Exclusive Spotify Playlists

Listen to Samae Koskinen and other great artists on exclusive Spotify playlists.

About this Artist

Posted By Samae Koskinen

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.

Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina annos huumoria.


Koskinen aloitti uransa englanninkielisen kamaripop-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut kuusi omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Hillitön elämä”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. 


Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa, muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi -dokumenttisarjan. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

Where people listen

 • 1.
  Helsinki, FI
  9,066 Listeners
 • 2.
  Tampere, FI
  2,057 Listeners
 • 3.
  Vantaa, FI
  1,976 Listeners
 • 4.
  Lahti, FI
  1,136 Listeners
 • 5.
  Turku, FI
  1,043 Listeners
 • 6.
  Espoo, FI
  859 Listeners

Albums