This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Dakota

Popular

 1. 1.
  32
  3:260:30
 2. 2.
  Bæssfar
  3:270:30
 3. 3.
  Vegen e vår
  3:250:30
 4. 4.
  E og du - Statoil Støren Edition
  3:120:30
 5. 5.
  Et ekte countryband
  3:280:30
«Fortiden er historie, men noen personer slutter aldri helt å leve»
Bæssfar var anleggsslusk, gårdbruker og arbeidsjern. Det holdt i massevis det, da verden i hans øyne tross alt ikke var større enn man gjorde den selv. Til tross for dette var det nettopp han som gjorde verden litt større for en vennegjeng fra Ålen våren 2008.
Den første lydfilen av låta «Bæssfar» ble ganske raskt populær, og innen sommeren var over hadde vennegjengen formet seg til DAKOTA, akkurat slik du kjenner dem i dag. Bandet vokste i popularitet, og dette ledet frem til debutalbumet «På Rett Spor» som ble utgitt i 2012.
Dette albumet banet nye veier for DAKOTA med låter som «Et ekte countryband», «Trættito» og «Det va du». Med på plata ble også nyinnspillingen av «Bæssfar», og fremdeles er denne låta en av de store høydepunktene når publikum bestemmer!
I 2014 ble gruppas andre album, «Vi’løftug» utgitt. Også dette albumet fikk god oppmerksomhet blant publikum med låter som «Vegen e vår», «Jack Daniels» og «E og du», der sistnevnte blant annet ble musikkvideo på NRK1.
Fra år 2018 går DAKOTA inn i 10+, og de ti neste ligger fremdeles uskrevet!
Bensinen har modnet, publikum har satt gnisten, og derfra girer bandet videre med økt fokus på låtproduksjon, utgivelser og ikke minst den gode samhandlingen med publikum.

22,130

Monthly Listeners

3,340

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Dakota now.

Listen to Dakota in full in the Spotify app