This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Dàmaris Gelabert

Popular

 1. 1.
  Bon Dia!
  1:300:30
 2. 2.
  Els Dies de la Setmana
  2:030:30
 3. 3.
  Me'n Vaig a Dormir
  3:580:30
 4. 4.
  El Núvol de la Son
  3:360:30
 5. 5.
  El Noi de la Mare
  3:590:30
Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.).
Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. Després de tornar dels E.E.U.U, les ganes de posar a l’abast de mestres, pares i nens unes cançons i una manera de fer que estava convençuda que funcionaria, van animar a Dàmaris, junt amb el músic Àlex Martínez, a crear el segell discogràfic: Totsona Records. Des del seu primer disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 13 discos.
Cançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base musicoterapèutica ha creat el Mètode Totsona que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant.

13,501

Monthly Listeners

11,243

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Dàmaris Gelabert now.

Listen to Dàmaris Gelabert in full in the Spotify app