This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mads Christian

Popular

 1. 1.
  Dårlig Timing - Bar Z
  2:330:30
 2. 2.
  Romeo & Julie
  2:210:30
 3. 3.
  3:150:30
 4. 4.
  ENGANGSTING
  2:350:30
 5. 5.
  Du Ringer Bare
  3:150:30
Mads Christian er et af den danske musikscenes helt store talenter, og han har især i det seneste år gennemgået en markant udvikling både i sin sangskrivning og de tilhørende kompositioner!
Mads Christian undfanger selv alle sine tekster og melodier bag klaveret eller guitaren, og overrasker gang på gang med sine evner for alsidigt rytmisk udtryk og storytelling med både dybde og kant.

Mads Christian er i øjeblikket højaktuel med den brandvarme single ’Bandida’, hvor han leverer sin karakteristiske lyd i et univers af latinamerikanske beats, krydret med klassisk spansk vibrato og en seriøs omgang gangster rap. For første gang i Danmarkshistorien har Mads Christian inviteret hele to spansktalende features med på denne udgivelse! Dixson Waz brager igennem med sin upolerede baile funk rap, der har givet ham stjernestatus i hjemlandet Den Dominikanske Republik med kæmpehittet ’Toco Toco To’ og Jeremy Torres, sing-song-writer fra Puerto Rico (bor i NY) forfører tracket på bedste Enrique Iglesias manér.

’Bandida’ er en hurtig opfølgning til singlen ’Dårlig Timing’ der blev et voldsomt populært sommerhit og bl.a. ramte Spotyfis ‘Hot Hits DK’. Mads Christian udgav i starten af 2019 sit første album, ’NAIV’, hvor han med kyndig hånd dirigerer sit hold af komponister og producere frem til et særdeles helstøbt resultat og med ørehængere som ’Romeo og Julie’, ’Du ringer bare’, ’Engangsting’, ’Naiv’ og ’Hva’ ska’ vi nå?’. 

Team MC

48,081

Monthly Listeners

1,880

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mads Christian now.

Listen to Mads Christian in full in the Spotify app