This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Obeses

Popular

 1. 1.
  Ens en Sortirem
  3:390:30
 2. 2.
  Es Compten Les Pigues
  4:040:30
 3. 3.
  Invasió Terrícola
  4:050:30
 4. 4.
  Botifarra Amb Seques
  3:330:30
 5. 5.
  Mà Amiga
  3:390:30
[CAT] Des del 2010 OBESES ha ofert a la música una capacitat única d'expressar-se a través de la seva riquesa i diversitat.
Sempre amb l'excel·lència per bandera han publicat 3 discos i una òpera-rock dedicada a Jacint Verdaguer. Per molts fidels seguidors (anomenats Herois), Obeses no només és el més gran grup de la història de la música en català sinó que n'és la darrera i única esperança.
[CAS] Desde 2010 OBESES ha ofrecido a la música una capacidad única de expresarse a través de su riqueza y diversidad. Siempre con la excelencia por bandera han publicado 3 discos y una ópera-rock dedicada a Jacint Verdaguer. Para muchos fieles seguidores (llamados Héroes), Obeses no sólo es el mayor grupo de la historia de la música en catalán sino que es la última y única esperanza.
[ENG] Since 2010 OBESES has offered music a unique ability to express itself through its richness and diversity. Always with the excellence by flag they have published 3 albums and an opera-rock dedicated to Jacint Verdaguer. For many faithful followers (called Heroes), Obeses is not only the largest group in the history of music in Catalan but is the last and only hope.

14,071

Monthly Listeners

4,652

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Obeses now.

Listen to Obeses in full in the Spotify app