This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Terra

Popular

 1. 1.
  Levande
  4:120:30
 2. 2.
  Svarta Lådan
  3:180:30
 3. 3.
  Här Kommer Natten
  3:320:30
 4. 4.
  Alla Förlorar
  3:280:30
 5. 5.
  När Du Drunknar
  3:040:30
Göteborgsbandet Terra bildades ur askan av Ram di dam, som i slutet av 00-talet stod i frontlinjen för Göteborgs popscen.
När Ram Di Dam slutligen gick i graven med spruckna drömmar och kraftig identitetskris följde en lång tids sökande för bandets sångare, gitarrist och självklara medelpunkt Karl Sundström.
Tillsammans med Ram Di Dams trummis, tillika barndomsvännen, Mathias letade Karl upp nya medlemmar och fortsatte repa. Efter ett tag kom uppvaknandet. Karl hade kärat ner sig i den alternativa amerikanska rocken från slutet av 80-talet som Husker Dü och Dinosaur Jr och kom på att om man kombinerade det soundet med svenska texter uppstod något helt eget.
Terra har lyckats med att skapa sitt eget musikaliska universum, med sina egna lagar och regler. De spelar explosiva poplåtar blandat med det bästa ur den amerikanska alternativa rocken. Det är högoktaniga dängor med en punknerv som slår nära ansiktet. De är ett punkband som kan skriva hits.
Terra är musik för en desillusionerad generation, som är hopplöst fast i sig själva och söker frigörelse. Deras musik låter som en sprucken dröm, som en klaustrofobisk flykt från känslan av att inte räcka till och när den väl når klimax så är man där: mitt i en rundgång, i ett skrik, i en melodi som bara har mening om man ger den det.

2,792

Monthly Listeners

473

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Terra now.

Listen to Terra in full in the Spotify app