Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Artist Playlists

About

63 monthly listeners

NIEUWSTE SINGLE: Heliumballon 
 NANCY KLEURENBLIND & DE ZINGENDE ROADIE WAT IS DAT? Een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij was de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys. Zij zat samen met Nancy in de Rockbitch-groep pEp! 
 WAAR LIJKT HET OP? Helemaal nergens op, maar je zou kunnen denken aan de kinderen van Eefje de Visser en Spinvis... Op ketamine dan. 
 SHOW ME! www.nancykleurenblind.nl 
 Nancy K. & De Zingende R. zijn te zien op festivals, in voorprogramma’s, op litteraire middagen en in het buitenland. Als openingsact toerden ze mee met de fanfare-punkband de Kift, met de afscheidstoer van Raggende Manne, waren ze te zien bij HAUSMAGGER en deden mee met de Popronde 2019. 
 Een paar grepen uit de songteksten : ‘Je bent een sportieve pik maar je wint met een valse start‘ ‘met een pen trek je om me heen‘ ‘ laat mij maar schuilen in de open lucht‘ ‘ik ga je doen’ ‘hem haar papier of schaar’ ‘lig je op je zij slik een pil met mij’ ’ik steek je aan, maar niet je sigaret, ik wil naar België, dan heb je een accent’ ‘we drinken sangria in het park en hop naar huis” ‘ ben lost in google maps als een ritme zonder claps’ ‘ik toets je nummer in, ik doe het met mijn vinger’ ‘weken wakker op een decafe’ .

150

Followers