This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Sorry John

Popular

 1. 1.
  Sleepy Eyes
  3:350:30
 2. 2.
  Living on My Own
  3:290:30
 3. 3.
  Don't Wait
  3:260:30
 4. 4.
  Let Me Know
  3:550:30
SORRY JOHN
Sorry John is een Nederlandse pop/rock band opgericht door vier vrienden in de zomer van 2015. De band schrijft nummers die veelal gaan over het hebben van een good-time en de mooie aspecten van het (jonge) leven, waarbij zo nu en dan een keerzijde ook niet onderbelicht zal blijven.
Geïnspireerd door bands als John Mayer, Kings of Leon en Kensington blazen de jongens een frisse en energieke sound door de speakers die het moeilijk maakt om op één plek stil te blijven staan.
SONGS, SOUNDS & LIVE PERFORMANCE
Een strakke ritmesectie verzorgt dansbare beats waarop een golf van opbouwende sounds ineen klapt tot een climax. Subtiele gitaarpartijen prikkelen de luisteraar, waardoor de muziek interessant blijft om naar te luisteren. “Met de rauwe stem van Dion van der Geest en de goede gitaarpartijen van zowel Dion als Sven creëert de band een sound die zeer aangenaam is om naar te luisteren.” (3voor12).
LIVESHOWS
In 2018/19 heeft Sorry John hun live performance bewezen bij meer dan 40 shows, waaronder Eurosonic Noorderslag 2018 & 2019, bevrijdingsfestival Assen en Leeuwarden, Into The Great Wide Open en de grote zaal van Paradiso. Daarnaast speelden ze op de NoLimit stage van RetroPop, deed de band een pre-show voor Kensington en waren ze regelmatig te zien over de grens in Duitsland. Naast hun eigen liveshows speelde Sorry John als voorprogramma van The Overslept in Neushoorn Leeuwarden.

249

Monthly Listeners

197

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Sorry John now.

Listen to Sorry John in full in the Spotify app