This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

The Gramophone Allstars

Popular

 1. 1.
  I'll Be Around
  5:270:30
 2. 2.
  He Perdido Contigo
  4:350:30
 3. 3.
  Let's Get It On
  4:130:30
 4. 4.
  Iko Iko
  4:130:30
 5. 5.
  I Don't Know
  3:170:30
CAT
Després de l'aclamat "Jazzmaica", que fins i tot es va publicar al Japó, The Gramophone Allstars Big Band torna amb nou disc i obrint el ventall rítmic amb la mirada posada també sobre altres sonoritats caribenyes. “Maraca Soul” afegeix nous colors com el boogaloo o el calypso a la fórmula magistral de la banda: transformar perles de la música negra a través del contratemps jamaicà i d’uns voluptuosos arranjaments per a big band. Genís Bou lidera aquest projecte on conflueixen alguns dels músics més rellevants de la nova escena jazz del país:
Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey veu, Genís Bou i Pau Vidal saxo tenor i flauta, Lluc Casares saxo alt, soprano i clarinet, Pere Miró saxo baríton, Pep Garau, Andrés Tosti i Pep Tarradas trompeta, Albert Costa i Sidru Palmada trombó, Adrià Plana guitarra, Eloi Escudé piano i teclats, Vic Moliner baix, Aleix Bou bateria, Xoan Sánchez percussió.
ESP
Tras el aclamado "Jazzmaica", que incluso se publicó en Japón, The Gramophone Allstars Big Band vuelve con nuevo disco y abriendo el abanico rítmico con la mirada puesta también sobre otros sabores caribeños. “Maraca Soul” añade nuevos colores como el boogaloo o el calipso a la fórmula magistral de la banda: transformar perlas de la música negra a través del contratiempo jamaicano y de unos voluptuosos arreglos para big band. Genís Bou lidera este proyecto donde confluyen algunos de los músicos más relevantes de la nueva escena jazz de Barcelona.

16,001

Monthly Listeners

7,100

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to The Gramophone Allstars now.

Listen to The Gramophone Allstars in full in the Spotify app