This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Skinz

Popular

 1. 1.
  Højre Og Venstre (feat. Ericka Jane) - Ericka Jane
  2:530:30
 2. 2.
  Malibu - Le Boeuf Remix - Le Boeuf
  3:220:30
 3. 3.
  Malibu
  3:110:30
 4. 4.
  Jeg Har En Pige
  3:210:30
 5. 5.
  I Min Zone
  2:570:30
Skinz, der har rødder i Somalia men flyttede til Danmark som ganske lille, debuterede i 2014 med ep’en Byen Sover Aldrig, produceret af Hennedub og featuring bl.a.
Medina, USO og Johnson. Herefter gik han igen i studiet og fordybede sig i produktionens håndværk og ikke mindst hans forståelse af sig selv som musiker.
Singlen ”Er Derude” fra 2016 lagde retningen for Skinz’ nye lyd og blev fulgt op af den platin-certificerede ørehænger ”Jeg har En Pige”, DMA nominering som 'årets nye navn' samt singlen ”I Min Zone”, som har været på P3s rotationsliste.
Der er ingen tvivl om, at du kun har set toppen af isbjerget, når det kommer til Skinz. Hans rødder, netværk og bidrag i det blomstrende, unge danske musikermiljø har ydermere resulteret i features med Wafande på singlen ”Præcis”, og senest har venskabet mellem Skinz og Gulddreng resulteret i singlen ”Legende”.
Med sin nyeste single ”Malibu” afsøger Skinz nye territorier inden for popmusikken, og beviser at han mestrer poppens skrivekunst såvel som de facetter fra urban genren, vi allerede kender ham så godt for. Når musikken rammer dig med sit steady beat og groovy soul funk-inspirerede guitar er du allerede på vej til de varme lande, og Skinz viser vejen til et liv der er lidt sødere, med cocktails i kokosnødder og sand under dine fødder. Lyrikken er ramt lige på sømmet, og Skinz leverer den ene kløgtige vending efter den anden, fremført med et lækkert tilbagelænet overskud og et glimt i øjet som sædvanligt.

457,092

Monthly Listeners

8,685

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Skinz now.

Listen to Skinz in full in the Spotify app