Audiopoeta

Popular

 1. 1.
  Komfortzóna
  3:080:30
 2. 2.
  Legközelebb
  2:390:30
 3. 3.
  Kertes ház a Deákon
  3:310:30
 4. 4.
  Nagyon jó a pinád
  3:080:30
 5. 5.
  Velem van a baj
  3:090:30
Story:
A formáció alapítója Belényi Mihály. Tizenegy évesen figyelt fel a „RAP” -re, mint zenei műfaj. Egy kis tanulmányozás után összeértek az ízek: a versekből hangosversek, a hangosversekből pedig zenék lettek. (Innen is a név). A stílusát igen nagy hangulatkavalkád jellemzi, a zenék között találunk szomorút („Aludj jól”), pikírt témájút („Kattints rám!”), lazát („Kertes ház a deákon”), szerelmeset („Legközelebb”), mély mondanivalójút („Szív Ritmus Zavar”), könnyedet („Rozé”), vicceset („EX”), motiválót („Meddig élek”). Misi mellé 2018 elején zenekar is csatlakozott, hogy az élő koncerteken a hangulatot emelni tudják. (Szimán Balázs; Pásztor Ádám)
Eddig elért:
A legnagyobb videómegosztó portálon az Audiopoeta csatorna több mint hárommillió nyolcszázezer megtekintéssel és kb. tizenötezer követővel bír.
A formáció zenélt már élőben a FEM3 TV csatornán, Music Channel-en (Popcity), és rendszeresen jelenik meg új zenéje Petőfi TV-ben, Petőfi Rádióban.
2019. augusztusában a „Kertes ház a Deákon” c. klip, zenei toplista vezető volt a Music Channel-en.
Az eddig elkészült klipeket rotációban játsszák kereskedelmi TV csatornák (MTV, Music Channel, Sláger TV, Zenebutik).
Magyarország legnagyobb anyanyelvű csatornáján (Videómánia) megjelenő zenék szövegeit Misi írta, a klipeket rendezte. (Dancshow – Milliomos, Odatettem, Felkapott#1, Szomorú rap, Mindennap tesó, Mitcsinálszteitt)
Fellépésszervezés:
📞: +36 30 871 6851
📨: audiopoeta@gmail.com

1,469

Monthly Listeners

775

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Audiopoeta now.

Listen to Audiopoeta in full in the Spotify app