This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Edwin Van Der Toolen

Popular

 1. 1.
  Je Laat De Zon Weer Schijnen
  3:210:30
 2. 2.
  Roze Bril
  3:160:30
 3. 3.
  Het Laat Je Koud
  3:270:30
 4. 4.
  Zeven Zonden
  3:310:30
 5. 5.
  Hup Faldera
  2:390:30
Edwin van der Toolen is misschien wel één van de bekende Nederlandse feest- volksartiesten van dit moment.
De ware magie is zijn hoge entertainment gehalte. Edwin is een allround zanger, met een voorkeur voor Nederlandstalige liedjes, maar bovenal is hij een entertainer die stemmingen uitstekend aanvoelt en daarop weet in te spelen. Er zijn veel mensen die zich artiest noemen, maar op weinigen is die eretitel zozeer van toepassing als op Edwin van der Toolen. Hij is een artiest pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium en zijn publiek.
Edwin in Concert
Naar aanleiding van zijn optreden bij Toppers in Concert in 2012, organiseert Edwin een jaarlijks terugkerend Toppers-achtige show in hartje Rotterdam; Edwin in Concert. Dat was een schot in de roos. Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. Met een bijna drie uur lang repertoire van meer dan zeventig Nederlandse en internationale liedjes kan de zanger jaarlijks rekenen op een uitverkocht concert. Bekende collega’s als André Hazes, Ruth Jacott, Anita Meyer, Karin Bloemen stonden hem bij.
Doorbraak
Met nieuwe uitgebrachte singles; een remake van ‘Wie kan mij vertellen’, ‘Hup Faldera’, ‘Zeven Zonden’ en ‘Meters Bier’ werkt Edwin aan een grote Nederlandse doorbraak. Met ruim 250 optredens per jaar door het land heeft Edwin verder niets te klagen.

7,650

Monthly Listeners

190

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Edwin Van Der Toolen now.

Listen to Edwin Van Der Toolen in full in the Spotify app