DJ SOULSHOCK

Popular

Popular releases

Singles and EPs

Artist Playlists

About

675 monthly listeners

Tidligere Karpe Diem-DJ og NRK P3-programleder Yannick De Brito, også kjent som DJ SOULSHOCK, er en av Skandinavias mest anerkjente urbane DJer. Født en varm solskinnsdag i skyggen av en palme i Lisboa, og med stranden som sitt hjem, vokste han opp med musikalske innflytelser fra Brasil, Angola og Kapp Verde. Etter hvert tok han farvel med palmene, og med en koffert full av hip hop, dancehall og eksotisk musikk, flyttet han til Norge.
 Han har siden da spilt verden rundt i blant annet Mexico, Spania, Italia, Storbritannia, Sverige, Danmark, Finland, Belgia, Latvia og Portugal. Tro mot sin lidenskap, førte veien han videre til London for å studere musikkproduksjon hvor han forelsket seg i den britiske musikkscenen. Tross all flytting og reising, er det likevel i hjertet av Oslo han føler seg hjemme.  
 Cocktailen av kulturelle og musikalske innflytelser er roten til DJ SOULSHOCKs fargerike lydbilde. En blanding av tropisk og urbanmusikk som får deg til å nyte sommersolen, danse bort alle bekymringer i høstmørket, glemme vinterkulden og synge deg gjennom vårregnet.

104

Followers