Barselona

Popular

 1. 1.
  Stå Op Gå Ned - Artigeardit,
  3:100:30
 2. 2.
  Hvornår - Thøger Dixgaard
  3:140:30
 3. 3.
  Har Været På Vingerne
  3:350:30
 4. 4.
  Fra Wien Til Rom
  4:080:30
 5. 5.
  Min Eneste Rus
  3:470:30
Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, nomineringer til P3 Guld, Carl Prisen, Gaffa Awards samt Steppeulven og optrædener på bl.a.
Roskilde Festival, Heartland og Smuk Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.
Den 24.september udgav Barselona deres album ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ - et album hvor Barselona har sat tålmodighed og grundighed øverst på dagsordenen for netop, at have tiden til at gå helt dybt ned i processerne og dermed give plads til den fordybelse en sådan udvikling kræver. Albummet ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ er derved kulminationen på en rejse, hvor de har bevist sig selv, som værende et af Danmarks absolut mest progressive bands. Barselonas nye album ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ kommer som opfølger på bandets dobbeltalbum (Legebørn / Hjertebank), der på mange måder var en milepæl i bandets karriere – og med deres nyeste album bekræftede de to unge drenge, at de besidder en ekstraordinær trang til konstant at forfine og ikke mindst udfordre sig selv og hinanden med et mål om konstant at være i udvikling.
På fredag den 19.februar viser Barselona endnu en ny side af sig selv, hvor de udgiver singlen 'Stå Op Gå Ned' der er lavet i samarbejde med rapperen Artigeardit, og hvor de på fornemmeste vis forener deres universer.

128,360

Monthly Listeners

10,407

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Barselona now.

Listen to Barselona in full in the Spotify app