This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Barselona

Popular

 1. 1.
  Hvornår - Thøger Dixgaard
  3:140:30
 2. 2.
  Fra Wien Til Rom
  4:080:30
 3. 3.
  Bankende Hjerter
  3:180:30
 4. 4.
  Har Været På Vingerne
  3:350:30
 5. 5.
  Barcelona
  2:470:30
Barselona har i løbet af de sidste to år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.
Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, begyndte i sommeren 2016 at udgive de første numre på Soundcloud, som i løbet af nogle måneder kulminerede i tre mixtapes spækket med sol, sommer og ungdommelig synth-pop. Efterfølgende udgav bandet debut EP’en ’Drengepop’, som kun et halvt år efter blev fulgt op med EP'en 'Sommerkys', der med singlerne 'Hvornår' og 'Et År' fik cementeret Barselonas plads på den danske musikscene.
Nu er Barselona klar med ikke blot ét men to hele albums – ’Hjertebank’ og ’Legebørn’, der udkom d. 15. marts. En ekstraordinær bedrift af to unge drenge og en milepæl for et band, der allerede har bevist at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Barselona udgav i efteråret 2018 singlen 'Fra Wien Til Rom', der var startskuddet på det, der skulle lede hen til udgivelsen af de to nye albums. Sidenhen fulgte Barselona op med singler som ‘Har Været På Vingerne’, 'Samme Båd' og ’Bankende Hjerter’, der på diskret vis løftede lidt af sløret for, at der var tale om to særskilte værker med hver deres særegne lyd og univers og som bekræfter hvorfor, at Barselona anskues som et af landets mest progressive bands.

68,056

Monthly Listeners

8,162

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Barselona now.

Listen to Barselona in full in the Spotify app