This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Temur

Popular

 1. 1.
  Fy Faen - Hkeem,
  3:210:30
 2. 2.
  Hola Mamacita - ZadeKing,
  2:530:30
 3. 3.
  Igjen - Turab,
  2:560:30
 4. 4.
  OCB Slim - OnklP, Martin Hazy
  4:040:30
 5. 5.
  POPO
  3:030:30
Hvis Temur skal beskrive sitt eget uttrykk, vil han si han prøver å være et «current sound» og samtidig en unik stemme innen norsk urban-pop: Det er hiphop for gatene, pakka inn i et fint format med refrenger det er lett å synge med på.
Oslo-gutten som har vokst opp på Grünerløkka og Veitvet har mye å melde, også på vegne av andre enn ham selv. Temur selv står i midten. «Jeg ser ting litt fra utsiden og har et annet perspektiv på ting.
Temur begynte rappe litt i skolegården, før han heiv seg med på et fritidstilbud på Torshov, her han først fikk jobbe mer seriøst med drømmen sin. Litt senere begynte han å synge. Det tok ikke lang tid før han møtte Hkeem gjennom felles bekjente – Hkeem hadde nemlig hørt at Temur hadde begynt å «mikse litt musikk». Lite ante de da at deres samarbeid skulle resultere i det som trolig ble Norges største landeplage i 2017. Plutselig gikk halve landet rundt og sang «Fy faen, fy, fy, faen». Ikke bare suste «Fy Faen» inn på førsteplassen til norske Spotify og ble streamet rundt 200.000 ganger i døgnet, men også i land som Sverige, Spania og Italia fikk man øra opp for noe så eksotisk som norsk banning etter at låta ble spilt i suksess-serien «Skam».

131,573

Monthly Listeners

2,352

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Temur now.

Listen to Temur in full in the Spotify app