Grenseland

Popular

 1. 1.
  Hver gang du er her
  3:450:30
 2. 2.
  Et lite skudd av håp
  3:390:30
 3. 3.
  Stuntmann
  4:290:30
 4. 4.
  Jeg så bare deg
  3:540:30
 5. 5.
  Han skulle ønske at han visste hvem hun var
  5:410:30
GRENSELAND (Thomas Nessheim og Roy Botten) lager ny, norsk musikk som befinner seg i grenselandet mellom pop, rock, folk og viser.
Både Thomas og Roy er erfarne musikere som har kjent hverandre i 20 år. Thomas kommer fra Son i Akershus og Roy bor på Frogner i Sørum (Akershus).
Allerede i 2014 bestemte Thomas Nessheim og Roy Botten for å gå sammen om å lage norsk musikk, og ga ut låten ”Velkommen til Grenseland”, men det var først i 2015/2016 at innspillingen av det første komplette GRENSELAND-albumet ble igangsatt.
Første singel ”Du var helt andre steder” (20. mai 2016) ble A-listet på Ordentlig Radio og listet på NRK P1 lokalt. Singel Nr. 2 ”Hver gang du er her” (26. mai 2017) og gikk rett inn på radiolistene til NRK og Ordentlig Radio. Singelen har vært spilt over hele landet på statskanalen i hele sommer, og er fortsatt inne på A-listene når albumet slippes.
Med på albumet ”Helt andre steder” er musikerne Tone Stojka, Kjetil Moberg, Kalle Moberg, Arild Torvik, Monica Rennan Hjelle, Dagfin Hjorth Hovind, Solgunn Valstad, Bill Both og strykerne Hanna Nicoline Moland, Ingrid Matilde Mæland, My Wilsberg, Sebastian Dankel og Ellen-Martine Gismervik.
Albumet er spilt inn i Farm Studio i Høland og produsert av Magne Hellesjø, Thomas Nessheim og Harald Værnor. Mike Hartung og Morgan Nicolaysen i Propeller har mikset og mastert låtene.
Fotografen Espen Winther har tatt bildene av Thomas og Roy - og hunden Fie på forsiden, mens Kari Meyer i Tam Tam har designet coveret.

384

Monthly Listeners

371

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Grenseland now.

Listen to Grenseland in full in the Spotify app