Orquestra Simfònica Del Vallès

Popular

 1. 1.
  The Girl from Ipanema (Live) - Andrea Motis, Joan Chamorro,
  4:040:30
 2. 2.
  Solitude (Live) - Andrea Motis, Joan Chamorro,
  5:240:30
 3. 3.
  Feeling Good (Live) - Andrea Motis, Joan Chamorro,
  5:100:30
 4. 4.
  My Favorite Things (Live) - Andrea Motis, Joan Chamorro,
  4:030:30
 5. 5.
  Body and Soul (Live) - Andrea Motis, Joan Chamorro,
  5:530:30
L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987.
Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem fer participar i acostar-nos al nostre públic, innovant en formats i en les maneres de fer música, aprofundint en el compromís de valor amb la nostra comunitat, des de la ciutat de Sabadell que ens acull fins a tot el territori de Catalunya.
Som singulars, varem néixer fa 33 anys en el si de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, i un any més tard ens convertírem en l’única orquestra simfònica de l’Estat espanyol organitzada empresarialment com a societat anònima laboral, on els treballadors són alhora els propietaris.
Som solidaris, creiem que la música és un mitjà de transformació social, un factor que ajuda a millorar el nostre entorn i una eina essencial pel desenvolupament de les persones.
Som innovadors, treballem per desenvolupar nous públics per la clàssica, innovant en formats i establint diàleg amb altres disciplines artístiques com el cinema, la dansa, el teatre o la literatura.
Fem més de 100 concerts l’any en més d’una veintena de poblacions catalanes i temporades estables al Palau de la Música Catalana, La Faràndula de Sabadell i el Centre Cultural Terrassa.

8,473

Monthly Listeners

198

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Listen to Orquestra Simfònica Del Vallès now.

Listen to Orquestra Simfònica Del Vallès in full in the Spotify app