Crim

Popular

 1. 1.
  Our Father You Who Art In Hell - Lion's Law
  4:240:30
 2. 2.
  Verí caducat
  3:280:30
 3. 3.
  Paper Boats - Violets
  2:310:30
 4. 4.
  Pare Nostre Que Esteu a L'Infern
  4:220:30
 5. 5.
  Una cançó i una promesa
  3:290:30
WEB: http://crim.cat/
MERCHADISE: https://lostmerch.com/collections/crim
SHOWS: http://www.hfmncrew.com/roster/crim
CRIM és un grup català de punk-rock format en el 2011, originari de Tarragona. Van debutar amb el autoeditat “10 milles per veure una bona merda”, als quals van seguir “S.T.”, “Blau Sang, Vermell Cel”, el EP “Sense excuses” i ara “Pare nostre que esteu a l’infern”, gravat en els estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols (Girona), dels germans Santi i Víctor Garcia.
Crim és la banda catalana de punk que més triomfa fora de les seves fronteres ja que, només l’any passat, van fer tres llargues gires per Europa i una altra de deu concerts als Estats Units. Prova d’això és que “Pare nostre que esteu a l’infern” s’ha editat a Espanya a través dels segells HFMN Rècords/BCore, a Europa a través de la discogràfica Contra i als Estats Units amb Pirate Press.
Els tarragonins van ser triats pels llegendaris The Adicts per a acompanyar-los en la seva última gira, i també han compartit gires de grups històrics com The Toy Dolls i Bad Co Project i han telonejat a Bad Religion, Cock Sparrer, Agnostic Front, Talco, Decendents o Lagwagon.

45,105

Monthly Listeners

8,560

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Crim now.

Listen to Crim in full in the Spotify app