Nordic Tenors

Nordic Tenors

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Nordic Tenors

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

13,825 monthly listeners

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Nils Georg Nilsen. 
 I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Gruppen hadde 2009 premiere på Nytt Show i Bergen. I 2010 ble de nominert til Komiprisen for «Årets nummer», og to år senere kom deres tredje forestilling An Evening with Nordic Tenors. 
 Sommeren 2016 hadde trioen premiere på Con Amore på Klubben i Tønsberg, og høsten 2018 kom de med forestillingen Viva la Musica - en hyllest til musikken. 2021 reiser de på turné med «Nordic Tenors Classics». 
 Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors. Foto: Nordstrandfotografene

1,294

Followers