Sandra Bautista

Popular

 1. 1.
  La casa de les mil olors
  3:150:30
 2. 2.
  Canta el cuco - El Kanka
  3:000:30
 3. 3.
  Mare, rema
  3:260:30
 4. 4.
  La igualtat és la victòria
  3:240:30
 5. 5.
  Trapezista
  3:090:30
Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut -24 anys- i una veu dolça i incisiva.
La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sudamericans, sobretot de Jorge Drexler.
Sense dubte, la seva versatilitat i harmonies vocals la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena. En el seu primer treball “La casa de les mil olors” (2017) la Sandra es despulla per desgranar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando.
Amb prop de 100 concerts des del llançament del primer disc, la Sandra ha telonejat a grups com Doctor Prats, Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit De Cal Eril, Clara Peya, Núria Graham, Pedro Pastor, Judit Neddermann, La Sra Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet, Guillem Roma o Gossos. Forma part del col·lectiu Rodautors.
Al novembre de 2018 es va proclamar guanyadora absoluta de la 18a edició del concurs SONA 9 organitzat per la revista Enderrock i Catalunya Ràdio. A banda, ha rebut diversos reconeixements com l'Estel Solidari i s'ha endut els primers premis del Festival Riubombori, el Karquinyoli Festival, el Premi Vallès Visió i el concurs Joan Trayter.
Actualment es troba en procés d'enregistrar el seu segon disc als estudis La Bucbonera Estudios de Caldes de Montbui sota la producció de Carlos Manzanares (El Kanka, El Niño de la Hipoteca, Pepet i Marieta) que veurà la llum durant la tardor de 2019.

466

Monthly Listeners

492

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Sandra Bautista now.

Listen to Sandra Bautista in full in the Spotify app