This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

LBSB

Popular

 1. 1.
  Pumpa Den
  3:350:30
 2. 2.
  Syrgas (Till Anna)
  3:340:30
 3. 3.
  Aristobär
  3:570:30
 4. 4.
  Anthem Till Dig
  3:260:30
 5. 5.
  Rotterdam
  3:080:30
LBSB är en hemlighetsfull framgångssaga. De fyra maskerade männen har sedan 2013 fått dansgolven att vibrera och energin att sprudla genom sin musik.
Med Västerås som bas har LBSB skapat elektroniska låtar med dansanta melodier och genomtänkta texter som genererat över 70 miljoner streams på Spotify.
LBSB är dock mer än bara ett festligt klubband. Trots att musiken är elektronisk har den inslag av organiska instrument som mjukar upp och gör låtarna mer komplexa. Sången varvas med rap, körer och stämmor där målet är att kombinera intressanta element. För bandet är det viktigt att texterna har ett budskap och en substans. Dansmusik behöver inte endast handla om fest och bandet skapar utrymme för betydelsefulla verser. LBSB har jämförts med band som Maskinen och Hoffmaestro.
Under 2018 genomförde LBSB hela 88 spelningar landet runt och lämnade ett stort avtryck med sina spektakulära scenframträdanden. Med vita masker och svarta kläder dansar, hoppar och peppar bandet både publiken såväl som sig själva till 110% under konserterna. Redan från start har LBSB kört på sin grej, och trots att maskerna har utvecklats och förbättrats, är grundtanken med anonymiteten densamma. För dem handlar det om ett solidariskt koncept där det inte spelar någon roll vilka de är. Musiken får tala för sig själv.

209,109

Monthly Listeners

25,076

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to LBSB now.

Listen to LBSB in full in the Spotify app