This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Drittmaskin

Popular

 1. 1.
  Hurra for Norge (2018)
  2:000:30
 2. 2.
  Punkeboms
  3:070:30
 3. 3.
  Giftlokk
  3:100:30
 4. 4.
  Himmelen
  3:080:30
 5. 5.
  Angst
  3:180:30
Det mykje omstridte og omtalte bandet Drittmaskin frontast av sanger/tekstforfatter Grindadrap. Avstralopithecvs - gitar, Snöfökk - trommer, Sorte Död - bass, Pheite Phillz - gitar.

Grindadrap er kanskje den stemmen i norsk rock som tydeligst henter tilbake språkets viktighet i musikken. Stilistisk vil mange se på bandets uttrykk som støyende, krevende og vondt - men for de som har vokst opp med norsk black metal, hardcore, thrashens og punkens fødsel og død (tidlig Sepultura og Death, Dead Kennedys, Bad Brains), og den klassiske rocken fra 60- og 70-tallet (Bob Dylan, Neil Young) så er Drittmaskin en vin av den dyre sorten - krevende, men rikholdig og kompleks i sin smak.

«Ved hjelp av språket overtalar ein folk, inngår i kontrakter, forvirrar, oppklarer, nedverdigar, forherligar og beskriv ein. Det er berre ei sjølvfølge for meg at dette legg grunnlaget for alt Drittmaskin dreier seg om.»
GRINDADRAP, Sanger og tekstforfatter i Drittmaskin
Debutplaten Sosial Prolaps kostet bandet tre medlemmer over en femårsperiode, men når dagens besetning ble landet klarte Drittmaskin å sluttføre prosessen.
Et filmteam fulgte bandets prosess, og en dokumentarfilm hadde premiere kort tid før utgivelsen av albumet. Filmen er i dag tilgjengelig via YouTube.

562

Monthly Listeners

163

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Drittmaskin now.

Listen to Drittmaskin in full in the Spotify app