This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Quart Primera

Popular

 1. 1.
  El Món en un Cafè
  4:260:30
 2. 2.
  Doctor
  3:460:30
 3. 3.
  8 Punts
  1:510:30
 4. 4.
  Per Què No Deixaràs de Tenir Por?
  4:000:30
 5. 5.
  Tot Va Bé
  4:490:30
QUART PRIMERA va començar després d’una intuïció sobre la música en directe. I és que en vista de la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents, i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar al saló de casa va resultar molt atractiva.
Sense micròfons, vàrem començar a cantar a viva veu i a abaixar el so dels instruments. Un volum baix però suficient per sentir els matisos de totes les veus i instruments, i també per sentir respirar al públic. Un públic que deixa de ser públic i passa a ser un grup d’amics escoltant música en directe al saló de casa seva.
Així vam arribar a publicar “El món en un cafè” (Satélite K, 2010), el nostre primer disc, ple d’il·lusions i que volia transmetre la calidesa que aquells concerts a domicili ens havien donat. Amb el segon disc “Pel·lícules” (Satélite K, 2012), em vaig voler perdre en un món sonor molt diferent al que estàvem acostumats fins ara. Paisatges i textures desconegudes entre l’electrònica, el folk i la banda sonora. Pel·lícules és un disc que neix de la necessitat de buscar noves paraules per a explicar idees conegudes.
I finalment arribem al present, a l'ara. Arribem a “Neurones a la punta d’un Iceberg” (Satélite K, 2015). Un disc que parla del present i de la voluntat de viure'l plenament.

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Quart Primera now.

Listen to Quart Primera in full in the Spotify app