This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Quart Primera

Popular

 1. 1.
  El Món en un Cafè
  4:260:30
 2. 2.
  Doctor
  3:460:30
 3. 3.
  8 Punts
  1:510:30
 4. 4.
  Tot Va Bé
  4:490:30
 5. 5.
  Per Què No Deixaràs de Tenir Por?
  4:000:30
QUART PRIMERA va començar després d’una intuïció sobre la música en directe. I és que en vista de la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents, i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar al saló de casa va resultar molt atractiva.
Sense micròfons, vàrem començar a cantar a viva veu i a abaixar el so dels instruments. Un volum baix però suficient per sentir els matisos de totes les veus i instruments, i també per sentir respirar al públic. Un públic que deixa de ser públic i passa a ser un grup d’amics escoltant música en directe al saló de casa seva.
Així vam arribar a publicar “El món en un cafè” (Satélite K, 2010), el nostre primer disc, ple d’il·lusions i que volia transmetre la calidesa que aquells concerts a domicili ens havien donat. Amb el segon disc “Pel·lícules” (Satélite K, 2012), em vaig voler perdre en un món sonor molt diferent al que estàvem acostumats fins ara. Paisatges i textures desconegudes entre l’electrònica, el folk i la banda sonora. Pel·lícules és un disc que neix de la necessitat de buscar noves paraules per a explicar idees conegudes.
I finalment arribem al present, a l'ara. Arribem a “Neurones a la punta d’un Iceberg” (Satélite K, 2015). Un disc que parla del present i de la voluntat de viure'l plenament.

9,443

Monthly Listeners

4,037

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Quart Primera now.

Listen to Quart Primera in full in the Spotify app