This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Bo Kaspers Orkester

Popular

 1. 1.
  I samma bil
  3:510:30
 2. 2.
  Håll ut (feat. Christel Alsos) - Christel Alsos
  3:360:30
 3. 3.
  Dansa på min grav
  3:380:30
 4. 4.
  Undantag
  4:160:30
 5. 5.
  Semester
  3:380:30
Bo Kaspers Orkesters tolfte studioalbum, ”23:55” – är en skiva som bandet själva beskriver som en renodlad soulplatta!
”Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. 23:55 är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. Förebilderna har varit givna. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio. Musiken bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym.”
Skivan har också inneburit ett unikt samarbete med konstnären Per Sonerud som har målat en tavla till varje låt och en till albumomslaget. Per fick lyssna på låtarna redan i demostadiet, så parallellt med att bandet har varit i studion har han varit i sin ateljé och målat.
”Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.”
Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med deras hyllade scenföreställning ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.

327,549

Monthly Listeners

112,033

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Bo Kaspers Orkester now.

Listen to Bo Kaspers Orkester in full in the Spotify app