This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Hemliga Klubben

Popular

 1. 1.
  Gå Rå
  2:440:30
 2. 2.
  Bästa vänner
  3:100:30
 3. 3.
  Bli kallad älskling en gång till - Emil Gustafsson,
  3:080:30
 4. 4.
  Dina Föräldrar
  3:030:30
 5. 5.
  Fjärde låten
  3:050:30
Hemliga Klubben är en svensk Pop-grupp bestående av Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ”Påsen” Gällhagen.
Vad som från början var tänkt som ett sidoprojekt till deras egna karriärer som låtskrivare, blev Hemliga Klubben. Ett projekt och en kanal som skulle ge dom utlopp för låtar som kändes mer personliga, musik som gruppen inte ville ge bort till någon annan.
Efter att ha vuxit upp i olika städer träffades medlemmarna under 2018 i Örnsköldsvik, när dom blev sammansatta i en låtskrivarsession för att skriva musik till andra artister. Direkt kände de att det fanns en bra dynamik i gruppen och dom började hänga även utanför studion.
Hemliga Klubben beskriver sig själva som en grupp där alla är delaktiga i alla processer, där alla har olika ansvarsområden, men skriver och producerar musiken tillsammans. Strukturen och bandmedlemmarnas roller är lite flytande, där man t ex kan höra olika medlemmar som sjunger på olika låtar.
Musiken är ömsom energisk, upplyftande och ösig, ömsom mjuk och catchy svensk pop med känslosamma texter. Soundet och energin för vidare arvet från etablerade svenska akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio.

58,908

Monthly Listeners

1,426

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Hemliga Klubben now.

Listen to Hemliga Klubben in full in the Spotify app