This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Freddy Kalas

Popular

  1. 1.
    BlimE
    3:170:30
  2. 2.
    Sunshine Hits My Face
    3:040:30
Fredrik Auke, bedre kjent som Freddy Kalas, ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet.
Allerede da Fredrik var 19 år ga han ut det som ble hans første hit, under aliaset “Freddy Genius”, med russelåten Cannabus 2011. Den vant “Årets Russelåt” hos NRK Mp3 og klatret til 14. Plass på VG-lista.
I 2014 ble han en del av Sky Agency familien ( Broiler m.flere), og sammen har de tatt festen til nye høyder. I 2015 inngikk også Freddy samarbeid med Universal Music Norge.
Allerede fra første låt – Pinne for landet (2014) – tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren Hey Ho til energiske Feel Da Rush og sommerhiten Jovial , som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.
Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 175 millioner streams (!) på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand, både i Norge og Sverige

687,868

Monthly Listeners

72,214

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Freddy Kalas now.

Listen to Freddy Kalas in full in the Spotify app