This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Philip Emilio

Popular

 1. 1.
  Bla bla bla - Unge Ferrari
  2:510:30
 2. 2.
  Nummen
  3:070:30
 3. 3.
  Venezia synker
  3:040:30
 4. 4.
  Ingen av dine venner
  3:090:30
 5. 5.
  Følsom (with Vinz & Unge Ferrari) - med Vinz & Unge Ferrari - Vinz, Unge Ferrari
  3:430:30
Nå er Philip Emilio ute med med debutalbumet «Iris», hvor han er mer personlig enn noen sinne.
I 2018 var han en av Norges mest omtalte artister, med topplasseringer på radiolistene og festivalopptredener over hele landet, blant annet Slottsfjell og Findings. Året ble toppet med et fullstappet Rockefeller i Oslo. 2019 har foreløpig vært et stille år for Philip Emilio, hvor han har vært mye i studio, brukt tid for seg selv og utviklet tingene han driver med – tekst og sang.
På debutalbumet «Iris» får vi høre en mer personlig og mer voksen versjon av Philip Emilio. Han forteller historier fra da han gikk på ungdomsskolen og videregående parallelt med nåtid. Det er historier om død, skuffelse, savn, kjærlighet og ensomhet. Baksidene av å være artist. Å miste sin første forelskelse, å se faren sin i fengsel, å leve uten en mor i samme land når man trenger det som mest.
Albumet er et resultat av en tid hvor sjangere er i fusjon- med en blanding av R&B og pop, og uttrykket er originalt, fremtidsrettet og nytenkende. Men viktigst av alt har han laget musikken han selv vil høre på.
På albumets B-side har han med seg Kaveh Rashidi, Marlon Langeland, Tinashe Williamson, Kjartan Lauritzen og Mona Berntsen for samtaler rundt temaene som tas opp på albumet. Han har engasjert fans og invitert dem til å dele sine historier og erfaringer- og det er disse historiene som har resultert i rørende og fine samtaler over 5 spor.

91,534

Monthly Listeners

6,032

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Philip Emilio now.

Listen to Philip Emilio in full in the Spotify app