This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

BasedBoys

Popular

 1. 1.
  Min Aften
  2:540:30
 2. 2.
  Gizpræsidenter
  3:260:30
 3. 3.
  Elskovssafari
  3:080:30
 4. 4.
  Det' Så Svært
  3:110:30
 5. 5.
  Hver dag
  2:260:30
BasedBoys blev formet for seks år siden af G-Lyfe og DJ Shuf, som gik i gymnasieklasse sammen og delte interessen for amerikansk undergrunds-hiphop.
Inspirationen blev fundet ved at bruge utallige skoletimer på at downloade mixtapes og se rappers hjemmeproducerede musikvideoer. FisseFred delte duoens begejstring for musikken og blev derfor også optaget i gruppen.
Snart sendte trekløveren deres første udgivelse på gaden og opbyggede en massiv lokal hype, som kulminerede, og tog gruppen til nye højder med udgivelsen af singlen Gizpræsidenter, i 2012. Musikvideoen til singlen ramte YouTube på det helt rigtige tidspunkt, og spredte sig som en viral skovbrand, blandt den danske ungdom.
Projektet, var oprindeligt kun ment som en sjov sidebeskæftigelse ved siden af studierne, men, grundet den enorme interesse og hype omkring gruppen, nåede drengene i fællesskab til et punkt, hvor det blev så omfattende at BasedBoys måtte sige stop.
Efter en pause på fire år, gendannedes gruppen og signede kort efter med Warner Music Danmark; Singlen Ingen Bekymringer (2016) blev starten på et gigantisk comeback for gymnasiernes foretrukne partystartere, og med opfølgersinglen Det' Så Svært (2017) rundede gruppen imponerende 10 mio. streams på Spotify.

195,211

Monthly Listeners

4,506

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to BasedBoys now.

Listen to BasedBoys in full in the Spotify app