This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Lilla Namo

Popular

 1. 1.
  Höj volymen
  3:160:30
 2. 2.
  QUEENS
  2:540:30
 3. 3.
  Haffa Guzz
  3:040:30
 4. 4.
  4:010:30
 5. 5.
  Spring Svenska Bars - Timbuktu, Dida, Joy, Jaqe, Promoe
  5:510:30
Lilla Namo är en av Sveriges absolut mest medvetna artister som inte låter sin talang och budskap stanna på kreddbasis.
Hon har hittills samarbetat med bland annat Petter, Daniel Adams-Ray, Timbuktu, Marit Bergman och Linnea Henriksson. Hon har blivit utsedd till ”Årets svenska rap” av Musikguiden, ”Årets hiphop” på P3 Guld, blivit Grammisnominerad till årets textförfattare och även utnämnd som en av landets bästa textförfattare av Jan Gradvall. Ett gediget bagage med respekt med andra ord.
Lilla Namo stod för ett av de största genombrotten i musiksverige 2012 då hon debuterade med genusflippen "Haffa Guzz". Låten blev en enorm succé som spelades flitigt på radio och Lilla Namo var namnet på allas läppar. Hennes snillrika och kompromisslösa rimstil utsågs till "Årets svenska rap” av Musikguiden i P3 och hon blev rejält omskriven i media.
I slutet av 2012 kom singeln "Höj volymen”, som Nöjesguiden kallade för Sveriges svar på Jay-Z:s klassiker “99 Problems”.
Under 2014 släppte Lilla Namo också singlarna "Ny Bil" och “Min”. I dec samma år sände SVT “Dom kallar oss artister” med Lilla Namo. Året därefter hon ute på den hyllade turnén "Ikväll är vi kungar tillsammans" med bland annat Petter samt Ison & Fille.
Efter singelsläppen ”Förlåt” och ”Håll Käften” 2017 var Namo inne och touchade på en helt annan sida av musiken med den australienska producenten Swick.
Senaste EPn QUEENS är skapad tillsammans med producenten Miki Asante från legendariska Spotrunnaz.

17,455

Monthly Listeners

6,807

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Lilla Namo now.

Listen to Lilla Namo in full in the Spotify app