This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Thomas Stenström

Popular

 1. 1.
  Slå mig hårt i ansiktet
  3:310:30
 2. 2.
  Himlen över city
  4:140:30
 3. 3.
  Adios Amigos
  3:010:30
 4. 4.
  Bam Bam
  3:350:30
 5. 5.
  På en vacker dag - Amanda Jenssen
  4:100:30
Tre album och flera samarbeten med några av Sveriges största artister senare så är det en drömmande och revanschsugen Thomas Stenström vi får möta på nya Ep:n Uddevalla Dreamer.
Precis som titeln hintar om har texterna inspirerats från hans uppväxt i Uddevalla. På Ep:n vävs vemodiga drömmar samman med dansanta popmelodier och uppgivna textrader.
Thomas har gått igenom flera varv av självkritik och eufori. Han har gjort sina tiotusen timmar. 2012 släppte han sitt debutalbum Nåt annat, nån annanstans och låten Detsamma fick stor spridning. Två år senare började saker hända på riktigt; 2014 kom albumet Fulkultur och singeln slå mig hårt i ansiktet skar sig genom alla lager. Däremellan hann han spela på klubbar, festival- och sommarscener landet runt innan han 2017 släppte sitt tredje album Rör inte min kompis. I våras gav han sig ut på en exklusiv turné och intog ett utsålt Pustervik för tredje gången och spelade på Vasateatern i Stockholm samt Babel i Malmö.
På nya Ep:n Uddevalla Dreamer har Thomas jobbat tillsammans med producenter så som Neiked, Mats Norman och Charlie Bernando för att skapa den perfekta poplåten – rätt tonalitet i texter och melodier tillsammans med hookiga refränger. Uddevalla Dreamer speglar fortfarande samma sorts intensiv som vi är vana att höra från Thomas, men det är en annan sorts intensitet. Resultatet talar för sig självt

550,965

Monthly Listeners

23,266

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Thomas Stenström now.

Listen to Thomas Stenström in full in the Spotify app