This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Thomas Stenström

Popular

 1. 1.
  Slå mig hårt i ansiktet
  3:310:30
 2. 2.
  På en vacker dag - Amanda Jenssen
  4:100:30
 3. 3.
  Förlorare utan chans - Den svenska björnstammen
  3:100:30
 4. 4.
  Luffareblod
  3:560:30
 5. 5.
  Forever Young
  4:090:30
2014 var året då Thomas Stenström slog igenom stort hos hela Svenska folket. Thomas andra album ”Fulkultur” har sålt guld, singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” blev sommarens anthem och årets största Svenska låt.
Den skar som en kniv genom alla lager. Rakt genom allsångshäftena, indie-klubbarna, karaokemaskinerna, barnen på skolavslutningarna, till och med radions granskningsnämnd fick en anmälan.
Efter över ett års intensivt turnerade, Grammis och P3-Guld nomineringar, var Thomas tillbaks i Stockholm men det tog inte många timmar av att inte göra någonting innan hans rastlösa själ ville vidare. Han var på väg till studion när han av en tillfällighet träffade vännerna David Axelsson och Johan Jonasson. Dom hade inga planer för dagen och hängde på till studion och tillsammans skrev dom låten ”Mina polare” som blev katalysatorn för nya albumet ”Rör inte min kompis” som släpptes tidigt 2017. Skivan var en tillbakagång till rötterna. Texterna skildrade uppväxten som en kugge i maskineriet i 90-talets Uddevalla med kritiskt öga på nutidens Sverige och Europa i tumult.

334,677

Monthly Listeners

20,709

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Thomas Stenström now.

Listen to Thomas Stenström in full in the Spotify app