This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Guillamino

Popular

 1. 1.
  El Arado - Manuel García,
  4:180:30
 2. 2.
  3:010:30
 3. 3.
  Cançó explícita - Manuel García
  5:170:30
 4. 4.
  País petit - Manuel García
  3:480:30
 5. 5.
  Bella i sola / Lletra d'assassí per amor - Manuel García
  6:040:30
[CAT] “Guillamino és realment algú a qui cal vigilar”, escrigué Gilles Peterson arran del llançament japonès del músic barceloní.
“Ho té tot: soul, beats, veu, idees...”. El maridatge entre electrònica, música negra i sons arreplegats d'arreu del món fa de Guillamino un dels músics més sorprenents i imprevisibles de l’escena barcelonina. És també un rodamón de la música, capaç d’implicar-se en els projectes més heterodoxos: perversions sardanístiques, hip-hop de joguina i del de veritat, cançó transoceànica, bandes sonores histriòniques... En resum: Electrònica d’autor. Beats escrits a mà. I una veu plena de soul! El seu darrer projecte és "Fra Júpiter", concebut al monestir de Poblet.
[ESP] "Guillamino es realmente alguien a quien hay que vigilar", escribió Gilles Peterson a raíz del lanzamiento japonés del músico barcelonés. "Lo tiene todo: soul, beats, voz, ideas ...". El maridaje entre electrónica, música negra y sonidos recogidos de todo el mundo hace de Guillamino uno de los músicos más sorprendentes e imprevisibles de la escena barcelonesa. Es también un trotamundos de la música, capaz de implicarse en los proyectos más heterodoxos: perversiones sardanísticas, hip-hop de juguete y del de verdad, canción transoceánica, bandas sonoras histriónicas... En resumen: Electrónica de autor. Beats escritos a mano. Y una voz llena de soul. Su último proyecto es "Fra Júpiter", concebido en el monasterio de Poblet.

4,074

Monthly Listeners

1,185

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Guillamino now.

Listen to Guillamino in full in the Spotify app