This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Djurparken

Popular

 1. 1.
  Du sa noll till mig
  3:220:30
 2. 2.
  Sätt er ner - Skivling
  4:190:30
 3. 3.
  3:170:30
 4. 4.
  Sista Dansen
  4:010:30
 5. 5.
  De e ok - Skoj
  3:170:30
Djurparken är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv.
De reser världen runt för att skriva och spela in sin musik i hemmabyggda studios i allt från toaletter i Indien, till bardiskar på Jamaica och Gambia.
Djurparken slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 från tillsynes ingenstans med debutsingeln Under som fick stor uppmärksamhet och tog gruppen ut på spelningar på festivaler och klubbar runt om i Sverige. Musikbloggen Beeingblogged (nuvarande Popquiz) beskrev redan i juni 2015 Djurparken som ”Ett av årets mest omtalade svenska band” i samband med att de släppte sin andra singel Röster feat Ayla. och de har sedan dess hunnit med att både spela live i P3 Sessions och göra sig ett namn som ett av landets mest energifyllda liveakter från spelningar på Emmabodafestivalen, Peace & Love och Trästocksfestivalen m.m.

Utöver ovan nämnda artistsamarbetet med AylaRöster, har man kunnat höra Djurparken på låtar tillsammans med artister som JOY på låten Som en Don (Blam blam), och med Timo Räisänen på hans remixplatta av låten "Eld och Aceton" där gruppen gjorde en feature med låten: Eld & Aceton (Djurparken remix).
Djurparken är just nu aktuella med EPn Minidisk där de gästas av artister som Faal, O-Hund och Skuggan Av Svampen. Även Skivling från just sistnämnda gruppen gör ett eget gästframträdande på låten Sätt er ner
——
Bokningar via: my.bergman@blixten.se

11,566

Monthly Listeners

1,019

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Djurparken now.

Listen to Djurparken in full in the Spotify app