This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

LEO

Popular

 1. 1.
  Mä rakastan sua
  2:530:30
 2. 2.
  Koko yön (feat. Irina) - Irina
  3:200:30
 3. 3.
  Mikä laulaen tulee se bailaten menee
  3:060:30
 4. 4.
  Kaikki mitä rakastin
  3:510:30
 5. 5.
  Nuori, kaunis ja vapaa
  3:230:30
Laulaja-lauluntekijä LEO julkaisi perjantaina 20.3. uuden singlen Irina)">Koko yön (feat. Irina). ”Koko yön” on neljäs single 24. huhtikuuta julkaistavalta LEOn toiselta albumilta ”Mä rakastan sua”. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Kultaa, Mikä laulaen tulee se bailaten menee ja Nuori, kaunis ja vapaa. Levynjulkaisukeikka on Helsingin Tavastialla 22. syyskuuta.
”Mä rakastan sua” -albumi paketoi LEOn elämän viime vuodet tuokiokuviksi arkisista, mutta tärkeistä hetkistä:
”Mun eka levy käsitteli puhtaasti eroa, ja tää uusi levy jatkaa siitä mihin ekalla päädyttiin. Biiseissä toivutaan erosta, vietetään huoletonta nuoruutta, mokaillaan ja onnistutaan. Ja lopulta ihastutaan ja rakastutaan. Kaikki biisit on saanut inspiraation joistain pienistä hetkistä, joilla on ollut mulle iso merkitys.
”Koko yön” kuvaa sitä voittamatonta fiilistä kun on täynnä rakkautta ja energiaa eikä haluais sen loppuvan koskaan. Koko kaupunki sykkii sun sydämen tahtiin ja sä oot maailman huipulla”, kuvailee LEO.
LEO on 28-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. LEOn tunnetuimpia kappaleita on debyyttilevyn single Kaikki mitä rakastin , joka nousi radiolistan top20:een, ja jota on kuunneltu Spotifysta yli 3 miljoonaa kertaa.

81,021

Monthly Listeners

2,316

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to LEO now.

Listen to LEO in full in the Spotify app