This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Josylvio

Popular

 1. 1.
  3:010:30
 2. 2.
  Marijuana - Sevn Alias, Sam J'taime
  3:180:30
 3. 3.
  Stil In Mij (Verspijkerd) - Do
  3:060:30
 4. 4.
  Hey Meisje - Esko, Hansie
  3:170:30
 5. 5.
  Waarom Zoeken Naar Liefde - Mula B, Yung Felix
  2:280:30
Op jonge leeftijd wist Josylvio het al zeker: hij wilde niets anders doen dan rappen en muziek maken.
In zijn tienerjaren maakte hij dan ook liedjes, samen met klasgenoot en toekomstige topproducer Esko. Sinds de jongens elkaar een aantal jaar later weer tegenkwamen door een stom toeval, bloeide er opnieuw een bijzondere vriendschap op tussen Joost en Esko, wat zich uiteindelijk uitte tot meerdere songs en platina platen. 
Een goed voorbeeld hiervan is Josylvio’s debuutsingle en tevens eerste gouden plaat, Le7nesh, welke hij in 2015 uitbracht i.s.m. Esko en Sevn Alias. Talloze muzikale successen en top-chart posities volgden hierna, waaronder: Ma3seb (gouden debuutalbum), 2 Gezichten (album 2017) met 3 platina tracks, Hella Cash (nummer 1 album 2018) inclusief de nummer 1 hits Ride Or Die en Catch Up die beiden met een multi platina status werden bekroond.  
Naast uitgegroeid te zijn tot een zeer gevestigde naam in het festivalcircuit met shows op o.a. WOO HAH, Encore Festival, Appelsap, Oh My Festival, heeft Josylvio z'n eigen platenlabel opgericht, ging het album Hella Cash platinum, verkocht hij de meeste albums in 2018, behaalde hij de meeste views op YouTube én was hij ook nog eens de meest gestreamde Nederlandse artiest. 
Het laatste album van Josylvio, Gimma, bereikte binnen een paar dagen tijd een gouden status en een nummer 1 positie in Nederland. Josylvio is vandaag de dag absoluut niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop en rap scene.

1,251,616

Monthly Listeners

460,847

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Josylvio now.

Listen to Josylvio in full in the Spotify app