Herz

Herz

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Herz

Fans also like

Artist Playlists

About

1,550 monthly listeners

HERZ on 2012 syntynyt pop-yhtye, jonka unelmana oli heti alussa tehdä isoja biisejä, sydämellä, ilman sääntöjä. Ensimmäinen single Voittajana maalissa julkaistiin 2014 ja se saavutti välittömästi suuren suosion YouTubessa. Tuhannet katselukerrat vain muutamassa päivässä räjäyttivät keikkakysynnän, ja pian lukittiin päätös kokopitkästä albumista.
 Kuriton kakara -albumin (tuotanto Jonas Olsson) julkaisukeikkaa juhlittiin helmikuussa 2015, missä levyt revittiin käsistä ensimmäisen fyysisen 1000kpl -painoksen ollessa lopussa kolmen kuukauden kuluttua juhlista. Levyn biisejä on striimattu miljoona kertaa. + 100 keikkaa sisältänyt Kuriton kakara -kiertue jatkui maaliskuulle 2017, jolloin bändi jäi tauolle. 
 HERZ:n musiikin ympärille on kasvanut leveä kuulijajoukkio, biisit ovat uponneet häkellyttävällä tavalla ”joka puolelle” luoden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja toisen ihmisen vilpitöntä hyväksymistä. Kuriton kakara -albumin biisejä on esitetty ihmisiltä ihmisille kahvilassa, ravintolassa, jäähallissa, torilla, klubilla, kirkossa, urheilustadionilla, auditoriossa, konserttisalissa, kesäfestareilla, syntymäpäivillä, häissä, taidenäyttelyssä, hautajaisissa... ja niin edelleen.
 HERZ pursuaa talenttia, ja muusikot ovat esiintyneet myös useissa muissa kokoonpanoissa. . . . Julia: laulu Niina: basso, laulu Arvi: koneet, synat, laulu Esa: rummut, kitara, laulu, synat Tuomo: koskettimet, kitara Juhana: kitara, laulu
 www.herzmusic.com © & ℗ Villi Muuli Entertainment Oy

945

Followers