This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Laura Voutilainen

Popular

 1. 1.
  Liljankukka
  2:530:30
 2. 2.
  Kerran
  3:560:30
 3. 3.
  En mielestäin sua saa
  3:340:30
 4. 4.
  Rakkautta ei piiloon saa
  3:430:30
 5. 5.
  Vaarallinen yllätys
  4:060:30
Laura Voutilainen (s. 1975) on suomalaisen viihdetaivaan kiintotähti, Heinolan seudulta hiljattain helsinkiläistynyt poplaulaja, joka ei juuri esittelyjä kaipaa.
Jo seitsemäntoistavuotiaana uransa valtaisalla menestyksellä aloittanut Laura on pitkällä matkallaan ehtinyt näyttää moninaiset taitonsa: hän on täyttänyt esiintymisareenat kirkosta olympiastadioniin, esiintynyt sellonsoittajana ja musikaalitähtenä – onpa Laura nähty isoilla näyttämöillä jopa imitaattorin roolissa. Toukokuussa 2018 Laura Voutilainen nähtiin Mamma Mia -musikaalin pääroolissa.
Laura on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa.
Kesän festivaalikeikkojen jälkeen Laura alkaa valmistella loppuvuoden suurta konserttisalikiertuetta ja sen alla ilmestyvää uutta albumia, jolta on jo kuultu single “Laura hoitaa” ja “Liljankukka”.

136,859

Monthly Listeners

18,847

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Laura Voutilainen now.

Listen to Laura Voutilainen in full in the Spotify app