Sabana

Popular

 1. 1.
  Senzill
  4:270:30
 2. 2.
  Els camps de l'oest
  4:440:30
 3. 3.
  Tan vius
  3:310:30
 4. 4.
  Dijous
  5:030:30
 5. 5.
  Un dia d'aquests
  4:270:30
Sabana neix l'any 2018 entre els passadissos del Conservatori de Granollers i el garatge d'un dels membres (típic, però cert).
Quatre amics de tota la vida que coincideixen a l'institut i al conservatori que volen crear música sincera, fresca, sense complexes, cuidada i original per donar-la a conèixer a través de concerts arreu del territori català.
Després de gairebé quatre anys tocant junts en una altra formació, versionant cançons d'altres artistes, Jaume Mollfulleda (bateria), Roger Garcia (saxo tenor), Gerard López (guitarra) i Toni Miralles (guitarra i veu) conjuntament amb Clara Reverter (trombó) i Laia Vera (baix) decideixen fer un salt qualitatiu: crear un projecte nou amb estil i identitat pròpies, a mig camí­ entre el pop més clàssic i propostes més innovadores del panorama musical català.
Les seves cançons han sonat a l’escenari gran de la Festa Major de la Roca del Vallès, han animat als corredors de la Mitja Marató de Granollers i han ressonat dins la Dents de Serra, una de les naus de l’antiga fàbrica tèxtil de Granollers, en el marc de l’edició de nadal del Mercat de petits creadors.
El projecte s’ha donat a conèixer, també, a través d’aparicions en ràdios i televisions locals, per tal de presentar el seu primer treball, l’EP Martes Borealis (2019). Actualment, es troben treballant en el seu primer disc d'estudi, programat per estrenar-se durant la primavera de 2021.

110

Monthly Listeners

115

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Sabana now.

Listen to Sabana in full in the Spotify app