This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Anoy

Popular

 1. 1.
  Pojkar suger
  2:390:30
 2. 2.
  Njurunda 05 - Mick C
  2:540:30
 3. 3.
  Som Bon Jovi
  2:480:30
 4. 4.
  Stjärnklar
  3:250:30
Simon har hållit på med musik under lång tid men det var med låten ”Njurunda 05” han började hitta sin stil och fler fick upp öronen för hans skapande.
Låten beskriver hans relation till Njurunda och även om det varit tuffa år, där hans rastlöshet drev honom till ett destruktivt leverne, så har Njurunda alltid varit hans trygga plats i världen. Nu har Simon börjat hitta hem, både till sig själv och musiken, men det skulle ta många olika vägar och tuffa år med missbruk och känslan av utanförskap innan han förstod att hans identitet inte stämde med hockeymatcher och fotboll. - Jag har alltid försökt passa in, vara som alla andra men jag kan inte leva så. Det ger mig ångest och jag blir superstressad. Nu känner jag något helt annat, det är så här det ska vara och jag vill verkligen det här!
Att Simon är en tänkare märks under hela vårt samtal, och orden snubblar nästan på varandra när de trängs och vill ut för att ge liv åt allt Simon vill ha sagt. Och det är just orden som hjälpt och hjälper Simon att kanalisera alla känslor och tankar som pockar på uppmärksamhet. En stark förälskelse vid åtta års ålder resulterade i en dikt som satte avtryck, kanske mest hos honom själv, och orden har sedan dess varit både magi och terapi för honom.
- Lena Krantz / Njurunda Bladet

4,659

Monthly Listeners

223

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Anoy now.

Listen to Anoy in full in the Spotify app