This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jeffrey Heesen

Popular

 1. 1.
  Mag Ik De Zon Laten Schijnen
  3:260:30
 2. 2.
  Nikita
  3:250:30
 3. 3.
  Ik Laat Je Liever Alleen
  2:570:30
 4. 4.
  De Wereld Is Van Ons
  3:440:30
 5. 5.
  Liefde Voor Altijd
  2:460:30
De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.
Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, het is duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen in 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.
In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M'n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens. Jeffrey concentreert zich nu op het schrijven en produceren van nieuwe nummers voor zijn vervolgalbum dat staat gepland voor 2018. Dit voorjaar presenteert Jeffrey de nieuwe single "Nikita".

61,766

Monthly Listeners

5,387

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jeffrey Heesen now.

Listen to Jeffrey Heesen in full in the Spotify app