This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

The Biebers

Popular

 1. 1.
  Sorry
  3:300:30
 2. 2.
  Dübörög A Ház - Fura Csé
  3:140:30
 3. 3.
  Aki egyszer voltam - Puskás Peti, BSW
  3:070:30
 4. 4.
  Valami Mást - Fluor
  4:040:30
 5. 5.
  Minden Este - Curtis
  3:180:30
A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. A The Biebers bezsebelte a 2014-es Fonogram díjat hazai modern Pop-Rock kategóriában!
A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés!
A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit a koncerteken az egész országban megmutatnak!

7,355

Monthly Listeners

2,397

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to The Biebers now.

Listen to The Biebers in full in the Spotify app