This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jaakko Pesola

Popular

 1. 1.
  Minut on Sinulle Tehty
  3:100:30
 2. 2.
  Kultaa vuolemaan - Kokoelma,
  2:400:30
 3. 3.
  Mä haluan sut
  3:250:30
 4. 4.
  Mistä tytöt tykkää
  3:020:30
 5. 5.
  Elämän lähteellä
  4:300:30
Minä suunnistan pilvien mukaan on Jaakko Pesolan toinen sooloalbumi. Lauluissa Jaakko avaa ovea omaan maailmaansa, ja kertoo niistä tunnoista ja maisemista, joita hän on matkallaan viime vuosien aikana kohdannut.
Yhdeksi levyn teemaksi nousee oman paikan etsiminen: mikä minun sarkani tässä maailmassa on, miten minä aikani täällä käytän, ja kenen kanssa tahdon olla?
Jaakko on lauluntekijä, laulaja, kitaristi ja tuottaja, joka vastaa oman taiteensa tekemisestä prosessin jokaisessa vaiheessa. Samalla hän myös jakaa vastuuta ja tekee yhteistyötä monien musiikin huippuammattilaisten kanssa. Useimmat levyn sovitukset ovat soittajien tekemiä. Sanoista ja sävelistä vastaa suurimmaksi osaksi Jaakko, kahta Kivi Larmolan kanssa yhteistyössä tehtyä laulua lukuun ottamatta.
Levyn ytimessä, useimmilla raidoilla soittaa Jaakko Pesola Band: Pasi Huttula (basso), Jussi Liimatainen (koskettimet, taustalaulu), Jaakko Mäkinen (kitarat) ja Jari Salminen (rummut). Levyllä myös vierailee monia huippumuusikoita. Kaikkien laulujen tekijät ja soittajat on eritelty CD:n 24-sivuisessa kansivihkossa, jonka valokuvista ja suunnittelusta vastaa Petri Wäänänen.
Albumi on streaming- ja download-jakelussa isoimmissa musiikkipalveluissa, ja se on julkaistu myös CD:nä, jota jakelee Levykauppa Äx.

56

Monthly Listeners

19

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Jaakko Pesola now.

Listen to Jaakko Pesola in full in the Spotify app