This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jonas Hammer

Popular

  1. 1.
    Magien I Dine Øjne
    3:170:30
  2. 2.
    Ullas Blog - Live - Rigsfællesskabet
    6:190:30
Med sin poppede indierock-stil med nærværende og kuriøse tekster, blev Jonas Hammer kåret som ”Årets Gademusiker 2018”, (juryprisen, solist), optrådte som gæstesolist ved Tinderbox 2018 og optrådte med band i ryggen på SPOT festival 2019.
Om nyeste single Magien I Dine Øjne:
"Det virker meget… levende. Det ånder. Og får lov til at opfører sig lidt som det vil, hvilket giver en meget organisk og intuitiv følelse. Det spirer hos Jonas Hammer. Ikke alt der kommer op er flotte blomster og en tætklippet plæne. Men det er der OGSÅ noget smukt og interessant i! Jeg er ramt på min nysgerrighed." - GFR
I 2020 startede Jonas i det energiske pop-rockband Virgil. De dyrker festen og nærværet i salen. Det musikalske udtryk udfylder hullet mellem Peter Sommer og The Minds of 99 og består af fængende popmelodier, intense rockpassager og grundigt gennemarbejdet lyrik. Sangene handler om den tidstypiske forfængelighed, om teenage-forelskelsen der genantændes og om den skæbnesvangre tirsdag, da ”frelseren kom i Ekstra Bladet”.
Tidligere skrev Jonas Hammer en stor del materiale for bandet Midlands og skrev, i samarbejde med kunstkollektivet "Astro-Karte", Youtube-udgivelsen "Indlevelse og Andre Problematikker", inkl. sangene "I Smartphonens Lys" og "Nord for Ålborg".

163

Monthly Listeners

68

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Jonas Hammer now.

Listen to Jonas Hammer in full in the Spotify app