This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jonas Hammer

Popular

 1. 1.
  Pige I Nattens Mørke - Single Edit
  4:100:30
 2. 2.
  Magien I Dine Øjne
  3:170:30
 3. 3.
  Ullas Blog - Live - Rigsfællesskabet
  6:190:30
Med sin poppede indierock-stil med nærværende og kuriøse tekster, blev Jonas Hammer kåret som ”Årets Gademusiker 2018”, (juryprisen, solist), optrådte som gæstesolist ved Tinderbox 2018 og optrådte med band i ryggen på SPOT festival 2019.
Jonas Hammer blev af Pernille Rosendahl, sammenlignet med Lars H.U.G., grundet de detaljerede og kompromisløse arrangementer:
Om Pige I Nattens Mørke: "Stærk og vedkommende sang, der ikke kommer med et tydeligt svar på rigtigt og forkert, men får behandlet emnet og dilemmaet på elegant og smagfuld vis. Musikalsk er det traditionsbundet, ja, men det er byggesten der fungerer, når man som Hammer har styr på håndværket." - GFR
Om Magien I Dine Øjne, der optrådte på GAFFAs "Bedst Lige nu":
"Det virker meget… levende. Det ånder. Og får lov til at opfører sig lidt som det vil, hvilket giver en meget organisk og intuitiv følelse. Det spirer hos Jonas Hammer. Ikke alt der kommer op er flotte blomster og en tætklippet plæne. Men det er der OGSÅ noget smukt og interessant i! Jeg er ramt på min nysgerrighed." - GFR
HAVET EP med sangskrivertrioen Hammer/Emming/Valentin, fremhæves den vibe af overstadig indie-pop, der er kendetegnet ved Jonas' produktioner. Sangene BLÅ og MASSER AF LIV anbefales af DRs Karrierekanonen, mens GFR tildelte HAVET EP 4 stjerner og kaldte det usnobbet, fængende og VOLDSOMT underholdende, på højt niveau og med højt til loftet.
Under mit borgerlige navn Jonas Hammer, arbejder jeg i 2020 på debut-album.

89

Monthly Listeners

91

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jonas Hammer now.

Listen to Jonas Hammer in full in the Spotify app