John West

Popular

 1. 1.
  Jouw Blik
  3:390:30
 2. 2.
  Lekkerding - Lange Frans
  3:430:30
 3. 3.
  Je Raakt Me Zo
  3:050:30
 4. 4.
  Blijf Bij Mij - Zonzo Basily, Lange Frans
  3:310:30
 5. 5.
  Alles Wat Ik Wil - Lange Frans
  2:570:30
Al jaren is John West, al dan niet in duet met Lange Frans, een vaste waarde in de hitlijsten van de Nederlandstalige radiostations.
Zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen typische sound hebben gezorgd voor een grote vaste schare fans en een grote support binnen de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland, die steevast zorgt voor extreme streamingcijfers.
Ruim een jaar is John West met een vast team van mensen bezig met de volgende stap in zijn succesvolle carrière. “We gaan de vaste kernwaarden zeker niet weggooien maar bij de ‘next step’ hoort meer visie op lange termijn. Samen met producer John Dirne, componist Emile Hartkamp, Cornelis Music en anderen wordt druk gewerkt aan een serie van nieuwe nummers waarbij de lat hoog gelegd wordt in alle opzichten. We willen echt kritisch zijn naar ons zelf toe. Kwaliteit leveren met de keuze van de liedjes, alles live gespeeld door top muzikanten. We zijn in de fase gekomen dat het nu echt allemaal moet kloppen.“
De single ‘Je raakt me zo’ kan wel de zomerhit van 2020 genoemd worden, en ook met "Vrienden van toen" scoort John weer in alle lijsten een nummer 1 hit.
Voor meer info: www.johnwest.nu

331,950

Monthly Listeners

24,225

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to John West now.

Listen to John West in full in the Spotify app