This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

John West

Popular

 1. 1.
  Jouw Blik
  3:390:30
 2. 2.
  Lekkerding - Lange Frans
  3:430:30
 3. 3.
  Alles Wat Ik Wil - Lange Frans
  2:570:30
 4. 4.
  Blijf Bij Mij - Zonzo Basily, Lange Frans
  3:310:30
 5. 5.
  Wit Zwart
  3:180:30
De muziek van John West verdeelt zich in het volkse- en feestsegment altijd van de hoge kwaliteit. Zo ook op het vierde studioalbum, waarop hij weer samenwerkt met Manfred Jongenelis.
Het was tenslotte de samenwerking met Jongenelis die in 2010 ogen tot doorbraakhit Jouw Blik heeft geleid. "Ik ben altijd op zoek naar het hoogst haalbare." Elke keer weer, of het nu op mijn albums is of op de diverse podia, wil ik de lat weer een stukje hoger leggen ", aldus John West." Daarin ben ik zeker ambitieus. Jouw Blik was de doorbraak voor mij, waardoor ik bij het volgende album verder kon bouwen op dat succes. Elk nieuw album krijgt als titel een regel Uit het refrein mee van Jouw Blik, en dat zijn dertien regels, dertien is mijn geluksgetal. Dat moet zo zijn.
Na de albums Jouw Blik, Jouw Stem en Jouw Glimlach Op Je Mond is het nu tijd voor Jij Bent Zo'n Mooie Vrouw. Zo heb ik dus een hele een collectie voor ogen, als je alle albums naast elkaar in de kast hebt staan, dit de hele tekst vormt. "Meer info: www.johnwest.nu

336,003

Monthly Listeners

17,898

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to John West now.

Listen to John West in full in the Spotify app