This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

John West

Popular

 1. 1.
  Jouw Blik
  3:390:30
 2. 2.
  Lekkerding - Lange Frans
  3:430:30
 3. 3.
  Blijf Bij Mij - Zonzo Basily , Lange Frans
  3:310:30
 4. 4.
  Wit Zwart
  3:180:30
 5. 5.
  Wat Een Hete Zomer - Lange Frans
  3:010:30
John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt in het volkse- en feestsegment altijd een zekere stijl en klasse heeft, wat maakt dat zijn liedjes nooit plat worden.
Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn fanschare blijft groeien. In 2012 was John speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen, in 2015 schopte hij het tot de finale van SBS-show Bloed, Zweet En Tranen. Onderwijl brengt de Haagse zanger drie albums uit, scoort hij feesthits met nummers als Zou Dit Dan Liefde Zijn en Lach en Leef en weet hij miljoenen YouTube-views te genereren met de clips die hij samen met Lange Frans maakt, zoals de meest recente Lekkerding.
“Die zijn enorm succesvol, we moeten uitkijken dat mensen niet gaan denken dat we een vast duo zijn”, zo lacht John. “De afgelopen 10 jaar heb ik mijn hart gevolgd en de muziek gemaakt waarvan ik vind dat het bij me past. Dat betekent ook dat ik tijdens optredens alleen maar eigen materiaal breng. Toen ik jaren terug die stap zette met nog ‘maar’ één hit, was dat best spannend. Inmiddels heb ik genoeg nummers waar iedereen bij meezingt en treed ik in heel Nederland voor enthousiast publiek op.”

132,603

Monthly Listeners

8,981

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to John West now.

Listen to John West in full in the Spotify app