This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jayh

Popular

 1. 1.
  Catching Feelings (feat. Lauwtje) - Lauwtje
  2:320:30
 2. 2.
  In Love
  2:540:30
 3. 3.
  Jodge Me Niet - Titelsong Van De Film “SOOF 2” - AmsterdamSoundSystem
  2:360:30
 4. 4.
  Coco
  2:530:30
 5. 5.
  Gimme
  2:330:30
Jayh is geen nieuwkomer in de scene! Zo begint hij in 2002 met zingen en werkt hij o.a. samen met The Partysquad op de mega-hits Wat Wil Je Doen, Ik Ga Hard en Helemaal Naar De Klote.
In 2008 brengt Jayh zijn eerste soloproject uit, Jayh.nl. Het nummer Mijn Baby groeit uit tot een hit op verschillende radiostations. Na het tekenen van een contract bij TopNotch kan Jayh zich volledig focussen op zijn carrière. Hij re-released Jayh.nl met remixes, featurings en vier nieuwe tracks. Daarna stort hij zich op het maken van zijn debuutalbum Jayh Jawson. De laatste samenwerking met TopNotch is ook de meest succesvolle; het nummer Mooie Dag wordt opgepikt door landelijke radiostations en de video heeft meer dan 13 miljoen views op YouTube.
Hierna besluit Jayh samen te werken met Avalon, hier brengt hij o.a. singles als Volgende Stap & Ballon uit in 2016 om hierop volgend zijn eerste album in samenwerking met Avalon uit te brengen, genaamd ‘Ik Leef’. Hierop werkt hij samen met o.a Zefanio, Dopebwoy, Jonna Fraser, Sevn Alias, SBMG en Broederliefde. Titelsong van de platina-film Soof 2: Jodge Me Niet van Jayh behaalde de goudenstatus terwijl hitsingles als Ballon & Volgende Stap binnen no-time de platina status behaalde.
Nadat hij in het voorjaar van 2017 wordt geblessed met een zoon, is Jayh weer in al zijn vrije uren te vinden in de studio. Hieruit kwam o.a. zijn meest recente single Van Mij, die de platina status heeft bereikt! Binnenkort kunnen jullie nieuwe muziek verwachten.

829,814

Monthly Listeners

74,937

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jayh now.

Listen to Jayh in full in the Spotify app