Mama's Jasje

Mama's Jasje

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Mama's Jasje

Fans also like

Artist Playlists

About

83,196 monthly listeners

In 2020 is het 30 jaar geleden dat één van Vlaanderens bekendste groepen werd opgericht, Mama’s Jasje. Met meer dan 1,4 miljoen verkochte platen staat de groep in de top honderd van bestverkochte Belgische artiesten. In 1990 scoorden ze met hun eerste nummer "Zo ver weg" meteen een grote hit en er zouden er nog vele volgen. 
 Peter Vanlaet mogen we gerust de biologische vader van Mama’s Jasje noemen. Peter werd de derde juni 1967 in Halle geboren. 
 De eerste hit voor Mama’s Jasje was "Zo ver weg". Ze stonden de zestiende november 1991 op de eerste plaats in de Vlaamse Top Tien. 
 Anno 2019 treedt Mama’s Jasje Live op omringd door vijf muzikanten. Ze geven een straffe live-set met het beste van Mama’s Jasje, aangevuld met enkele nieuwe verrassende nummers. 
 Eind 2018 kwam het langverwachte album ‘Nieuwe Jas’ uit. Peter is erg trots op het album want het is ondertussen 10 jaar geleden dat er nog een album uitkwam. De start van een nieuw begin voor Peter en zijn groep. 
 2019 is weer een druk jaar voor Peter. Er worden nieuwe nummers geschreven en ideeën uitgewisseld. 
 2020 wordt een jaar vol nieuwigheden en verrassingen met als hoogvlieger het 30-jarig bestaan van Mama’s Jasje en Peters deelname aan ‘Liefde voor muziek’ dat vanaf 30 maart 2020 zal uitgezonden worden op VTM. Het wordt een groot feest, dat is zeker! 
 Stay tuned!

23,704

Followers